A pisztráng – pácban, körettel

Írva : 2015 április 20

A pisztráng – pácban, körettel 

Méhes Csaba pech-show-ja az Aradi Kamaraszínházban

Április 20-án, hétfőn, 17.00, illetve 20 órától a világ színpadain már számos szakmai és közönségsikert aratott Méhes Csaba lép fel az Aradi Kamaraszínházban (Bábszínház terme) A pisztráng – pácban, körettel című pech-show-val. 
Az előadás  egyfajta „best of”  válogatás legsikeresebb előadásaiból. Kilencven perces támadás a nevetőizmok ellen.
A hegedűművész belép a színpadra, ám a zongorakísérő nem érkezik meg. Itt kezdődnek a bajok. És nem érnek véget. Barátunk egyre jobban belegabalyodik a kínos helyzetbe…
 „Méhes a helyzetkomikum  valódi mestereként mutatkozik meg. … pontosan ismeri a varieté, a pantomim és a színház hatásmechanizmusát, biztos ízléssel, kikezdhetetlen koncentrációval, a közönség pontos ismeretével, finom intelligenciával, kétségtelen eleganciával, látszatra játszi könnyedséggel – tehát igazán kemény munkával – mulattat, szórakoztat, nevettet, együttjátszat.” (Ugrai István)
Méhes Csaba számos szakmai díja mellett elnyerte a 2014. évi Thália Humorfesztivál Legjobb Kabaré Előadó díját.

Méhes Csaba többek között Angliában,  Ausztriában, Ausztráliában, Albániában, Belgiumban, Csehországban, Dániában, Észtországban, Finnországban, Franciaországban, Horvátországban, Kanadában, Litvániában, Mexikóban, Németországban, Norvégiában, Olaszországban, Oroszországban, Portugáliában, Spanyolországban, Svájcban, Szíriában, Szlovákiában, Szlovéniában, Tunéziában, Egyiptomban, Hollandiában, Új-Zélandon és  Ukrajnában is fellépett.
A 17 órai előadásra a délutáni teljes bérletek és a diákbérletek, a 20 órai előadásra az esti teljes bérletek és a meghívók érvényesek.
Jegyrendelés: 0721 26 58 27, akamara.ro@gmail.com