A Rádiókabarétól a Mikroszkóp Színpadig

Írva : 2012 május 25

Újabb bérletes előadás: a Rádiókabarétól a Mikroszkóp Színpadig

Aradi Tibor és Varga Ferenc József kabaréja az Aradi Kamaraszínházban

Május 31-én és június 1-én 19 órától az Aradi Kamaraszínházban (Bábszínház épülete) Aradi Tibor és Varga Ferenc József exkluzív,  az aradi nézőknek készült, fergeteges hangulatot ígérő kabaréesttel lepi meg a nézőket.

„Nagy örömmel térek vissza Varga Ferenc József kollégámmal Aradra, ahol nemrég a Mikroszkóp Színpad társulatával léptünk fel. Mivel nem egész két hónapja léptünk fel Aradon, így természetesen olyan számokat is előadunk, amelyeket akkor, idő hiányában nem láthatott a közönség. Sőt, kifejezetten erre az alkalomra olyan jelenetekkel is készültünk, amelyeket korábban nem szoktunk előadni. Persze nem azért játsszuk ritkán, mert nem szeretjük őket, csak az évek során annyi jelenetet írtunk és adtunk elő Ferivel a Mikroszkópon és a Rádiókabaréban, hogy az kitenne 3-4 önálló estet is. Természetesen nem hiányozhat majd a zene sem a repertoárból . Több magyar könnyűzenei előadó dala is felcsendül majd, persze nem az eredeti szöveggel és nagyrészt Varga Ferenc József kitűnő paródiáival. Igen, lesz Szikora Robi paródia is. Ezt csak azért jegyzem meg, mert ahová csak megyünk, mindenhol megkérdi valaki: – Ugye lesz Szikora Robi paródia? Nagy örömmel teszünk eleget a meghívásnak és reméljük, hogy a közönség ugyanolyan jól fog szórakozni ezeken a jeleneteken, mint a Mikroszkópon vagy a Rádiókabarét hallgatva. „ –nyilatkozta Aradi Tibor, akinek elmondása szerint már alig várja, hogy városunkban újra fellépjen.

Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy a kabaréest a Hogyan ettem kutyát című előadás pótlásaként kerül bemutatásra.

A május 31-i előadás után egy kerekasztal beszélgetésre hívjuk a nézőket, amelynek témája az Aradi Kamaraszínház szerepe az aradi magyar kulturális életben. Az est házigazdája Bognár Levente, alpolgármester, az RMDSZ Arad városi polgármester-jelöltje, valamint Tapasztó Ernő az Aradi Kamaraszínház művészeti igazgatója.

A május 31-i előadásra az EXTRA és a DIÁK bérletek, valamint a MEGHÍVÓK érvényesek.

A június 1-én sorra kerülő előadásra az ALAP bérlettel rendelkező nézőket várja a színház.

A május 31-i előadásra jegyek előadás előtt egy órával (hely függvényében)a Kamaraszínházban, a június 1-én sorra kerülő előadásra jegyek a  Ioan Slavici Klasszikus Színház jegyirodájában május 30-tól kaphatóak.

A jegyiroda nyitva tartása:
kedd–péntek: 10–14 és 17–19 óra között,
szombat és vasárnap: 10–12 és 17–19 óra között, valamint előadás előtt egy órával a helyszínen.