Adatvédelmi irányelvek

Kik vagyunk

A weboldalunk címe: https://akamara.ro.

Online Biztonság

Az oldalunk HTTPS protokollt használ ami azt jelenti hogy SSL biztonsági kódon keresztül történik minden adatátvitel. Amit nem tud senki lehallgatni.

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket

Szeretnénk tudni hogy melyek azok az oldalak amiket a legtöbben olvasnak és melyek azok az oldalak amiken még dolgoznunk kell. Ezeket a Google Analytics által ingyen közzétett szolgáltatással merünk.

Személyes adatok: csak az IP cím amit az internet szolgáltató adott amikor a felhasználó az internetre csatlakozott. Ez minden esetben szükséges hogy a kért adatok mindig ahhoz a felhasználóhoz menjenek aki azt lekérte.

Analitika

Minden oldal nyitásakor a Google Analytics követi a felhasználót és figyeli a navigálási viselkedést és történetet amit aztán mi néha elemzünk.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Források: youtube.com, fonts.google.com, analytics.google.com

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést.

Mit tegyek ha kerdesem van?

Bármi kérdésed akad, minden lap alján ott vannak az élérhetőségék, mi útba igazítunk ha szükséged van rá. A google is jó forrás többet olvasni az adatvédelemről.