Aradon a Kamara Karaván

Írva : 2019 június 5

Móricz-vígjátékok a Kamara-Karaván aradi előadásában

 
Június 18-án, kedden, 19 órától a Megyei Kulturális Központ udvarán, a nyári színházban (Baritiu utca 16. szám), láthatja az aradi közönség A Zördög  című Móricz-vígjátékokból összeállított felnőtteknek szóló komédiát az Aradi Kamaraszínház által indított Szórvány Kulturális Karaván keretében.
Az „Aradi Kamaraszínház – Szórvány Kulturális Karaván” néven indított előadássorozattal, amelyet a Magyar Kormány támogat a Nemzetpolitikai Államtitkárságon, illetve a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-n keresztül, és amely kezdeményezésnek partnere az RMDSZ, a színházunktól távolabb élő, a kultúrához és színházi előadásokhoz csak nagyon ritkán hozzáférő emberekhez szeretnénk eljuttatni az anyanyelvi kultúrát, de természetesen az aradi közönséget sem hagyhatjuk ki az önfeledt szórakozásból. 
A Zördög című felnőtt előadást Éder Enikő, Harsányi Attila, Katkó Ferenc és Tege Antal előadásában, a szabadkai Juhász Zenekar élő zenei játékával, valamint a békéscsabai Tabán Táncegyüttes táncosainak közreműködésével tekintheti meg a közönség. Az előadás egy színes lakodalmi forgatag eseményein keresztül enged bepillantást a korabeli Magyarország sokszor pajzán jelenetekkel tarkított szerelmi életébe. Az előadás után a Juhász Zenekar tart táncházat, közreműködik Farkas Tamás és a táncosok.
Az előadásra a belépés ingyenes, várjuk bérletes nézőinket is!