Csóközön Arad

Írva : 2013 november 25

Csóközön Arad: Bajor Imre estje

Az Aradi Kamaraszínház soron következő előadását, Bajor Imre önálló estjét, november 30-án láthatják az érdeklődők 17 illetve 20 órai kezdettel a Kamaraszínházban, a Bábszínház épületében.

A stand-up nem új keletű műfaj, sőt! Az elmúlt években soha nem látott népszerűségnek örvend, talán a médiának (is) köszönhetően.  Sokan próbálgatják ezt a rendkívül izgalmas, egyedi és igazán különleges műfaját a kabarénak. Igazi nagy sztorikat láthat és hallhat a közönség! Olyanokat, amelyekre már-már  azt mondhatjuk, történelem . Bajor Imre, mindenki „Oli Úrja” stand upol. A közönség is részese lesz ennek az interaktív előadásnak ahol megvitatja, előadja, elénekli a nagy kérdéseket…

„Eredetileg hárman léptünk volna fel. …Én, a Gyula, meg az Ottó, a Tóth Ottó. Ismerve a mai viszonyokat maradtam én, az örök hipochonder, aki mesél kórházról, a barátairól, énekelget egy kicsit, és élete végéig keresi a kultúrházat. Találkozzunk… Én ott leszek!

Csóközön: Bajor Imre”

 

A 17.00 órai előadásra a zöld, engedményes bérletek valamint a diákbérletek, a 20.00 órai előadásra a piros, teljes árú bérletek és a meghívók érvényesek.

Az Aradi Kamaraszínház ezúton értesíti a bérlettel nem rendelkező érdeklődőket, hogy az előadásokra a helyek beteltek, a színház elővételben jegyeket az előadásra nem tud biztosítani.