A kiskakas gyémánt félkrajcárja

Július 30-án, csütörtökön 18 órakor a Görbetükör Társulat előadásában A kiskakas gyémánt félkrajcárja című interaktív, zenés produkció várja a gyerekközönséget. A színpadon megelevenedik az isztambuli palota környezete és hangulata. A klasszikus mesét új köntösben láthatják az aradi gyerekek Kovács Róbert rendezésében, aki a szereposztásban is feltűnik.

Kovács Robi színész, rendező, műsorvezetőt bár a nézők többsége még A világ legrosszabb gyereke című ifjúsági film főszereplőjeként és a Kölyökidő című televíziós műsor tagjaként ismeri, már több mint két évtizede színpadon is szerepel. Több színházban játszott, 2006 májusában pedig Görbetükör néven megalakította folyamatosan bővülő társulatát. A találkozás Kovács Robival minden bizonnyal örömmel tölti el azokat a nézőinket is, akik emlékeznek az egykori komisz kinézetű kisfiú jellegzetes vörös hajára és szeplős arcára. 

Az előadásra 5 (egységes ár) lejes áron válthatók jegyek online, a www.biletmaster.ro oldalon. Akinek nincs lehetősége online vásárlásra, jegyigényét jelezheti telefonon a nagyszínház pénztárában a 0744/475–147-es számon, jegyét pedig felveheti az előadás előtt egy órával a helyszínen.  Telefonos jegyfoglalás hétfőtől péntekig 10 – 16, szombaton 10 – 12 óra között.

Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében belépéskor érintésmentes testhőmérséklet-mérést végzünk, kötelező az egészségügyi maszk viselése és a távolságtartás. 

Előadások
Júl.30
20:00
Helyszín:
Nyári színház, Arad - ELMARAD