Ajándék Gálaműsor

December 21-én, kedden 18 órakor sztárfellépőkkel fűszerezett zenés-táncos előadást láthat a közönség az aradi nagyszínház termében.

Az est sztárfellépője Oláh Ibolya énekesnő, aki jellegzetes hangjával és dalaival egyedi hangulatot teremt a színpadon. Oláh Ibolya a 2004-es Megasztár című tehetségkutató műsorban második helyezést ért el, azóta jelen van a magyar könnyűzenei életben. Szintén zenés tehetségkutató műsorból, a 2014-es X-Faktorból ismerhetik a nézők Borbély Richárd színész-énekest, aki a gálaműsor másik vendége. Évek óta szerepel zenés és prózai darabokban, többek között a Madách Színház és az Operettszínház színpadán lépett fel és lép fel a mai napig, 2016 nyarán megalapította saját zenekarát is.

A gálaműsor meghívottjainak sorát gazdagítja Dolák-Saly Róbert, az abszurd humor egyik oszlopos tagja, akit nem kell bemutatni a közönségnek, hiszen hosszú évek óta tagja a L’art pour l’art Társulatnak. A gálaesten az aradiak körében már jól ismert szabadkai Juhász Zenekar húzza a talpalávalót, miközben Tapasztó Alexandra énekel, továbbá fellép Sebők Maya színésznő és Farkas Tamás koreográfus a békéscsabai Tabán Táncegyüttes táncosaival együtt.

Az Ajándék gálaműsor csapatát két fiatal magyarországi artista is kiegészíti. György Tibor és Németh Boglárka akrobatikus duója látványos eleme lesz a gálának, amelynek rendezői Gulyás Hermann Sándor és Tapasztó Ernő. Az Aradi Kamaraszínház Ajándék gálaműsorán tehát a könnyűzenétől a néptáncon keresztül humoros műsorszámokig számos műfaj keveredik a szórakoztatás jegyében.

Az előadásra jegyek 20 (teljes ár), 10 (nyugdíjas, egyetemista) és 5 (diák) lejes áron kaphatók a nagyszínház pénztárában december 10-től, valamint online a www.eventim.ro oldalon. A jegyiroda nyitvatartása: kedden, szerdán, pénteken 10-16, csütörtökön 10-14 és 17-19 óra között, szombaton és vasárnap 10-12 és 17-19 óra között, hétfőn zárva. Foglalás, információ a 0744-475147-es telefonszámon lehetséges.

Az aktuális járványügyi szabályok értelmében az előadáson azok vehetnek részt, akik rendelkeznek oltási igazolvánnyal vagy kigyógyultak a koronavírus-megbetegedésből és ezt bizonyítani tudják 15 nappal korábban kiállított, de 180 napnál nem régebbi igazolással.

Előadások
Helyszín:
Ioan Slavici Klasszikus Színház Arad