Heje-huja vigalom – Juhász együttes gyerekkoncert

Július 2-án, csütörtökön 18 órakor a gyermekeknek zenél a Juhász Zenekar. A szabadkai együttes Heje-huja vigalom című gyerekkoncertjén népdalok, megzenésített gyermekversek és népszerű gyermekdal-feldolgozások szólalnak meg szerte a Kárpát-medencéből. A zeneszámok alatt a gyermekek közelebbről megismerkedhetnek különböző érdekes hangszerekkel, így a koncert közelebb hozza a népzene és a népdalok világát a legfiatalabbakhoz.  A szabadkai együttes előadása már bejárta az egész Vajdaságot több száz gyermeknek szerezve felejthetetlen élményt, most az aradiak is részesülhetnek benne. 

Az előadás helyszíne az Arad Megyei Kulturális Központ nyári színpada (Baritiu utca 16. szám).

A Juhász Zenekar gyerekkoncertjére 5 (egységes ár) lejes áron válthatók jegyek online, a www.biletmaster.ro oldalon. Akinek nincs lehetősége online vásárlásra, jegyigényét jelezheti telefonon a nagyszínház pénztárában a 0257 280 016-as számon, jegyét pedig felveheti az előadás előtt egy órával a helyszínen.  Telefonos jegyfoglalás hétfőtől péntekig 10 – 16, szombaton 10 – 12 óra között.

Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében belépéskor érintésmentes testhőmérséklet-mérést végzünk, kötelező az egészségügyi maszk viselése és a távolságtartás.

Előadások
Helyszín:
Nyári színház, Arad