Juhász zenekar jubileumi koncert

Július 2-án, csütörtökön 20 órakor a Juhász Zenekar jubileumi koncertjét élvezheti az aradi közönség. A szabadkai együttes tagjait az együttmuzsikálás öröme, a hagyományápolás és a magyar népzene szeretete hozta össze 20 évvel ezelőtt. Azóta a Vajdaság egyik legismertebb, legkiemelkedőbb népzenei együttesévé váltak. Számos díjat, elismerést szereztek nemcsak otthon, hanem Magyarországon és Európa-szerte. Önálló lemezeik autentikus népzenei összeállításokat tartalmaznak, ugyanakkor több kortárs táncszínházi darabhoz szereztek zenét. A Juhász Zenekar több éve együttműködik az Aradi Kamaraszínházzal is. Az együttes jegyzi például a tizenhárom aradi vértanú emléke előtt tisztelgő 13 című különleges kortárs táncjáték zenéjét, valamint a zenekar élő zenei játéka kíséri az Aradi Kamaraszínház A Zördög című vígjátékát is. A Juhász Zenekar tagjai: Juhász Gábor (hegedű, prímtambura, ének), Juhász Gyula (brácsa, tamburakontra), Vas Endre (hegedű), Dvorácskó Szebasztián (nagybőgő), Ölveczky Tamás (klarinét, harmonika).

Az előadás helyszíne az Arad Megyei Kulturális Központ nyári színpada (Baritiu utca 16. szám).

A Juhász Zenekar 20 jubileumi előadására 15 (teljes árú), 10 (nyugdíjas, egyetemi hallgató), illetve 5 (diák) lejes áron válthatók jegyek online, a www.biletmaster.ro oldalon. Akinek nincs lehetősége online vásárlásra, jegyigényét jelezheti telefonon a nagyszínház pénztárában a 0257 280 016-as számon, jegyét pedig felveheti az előadás előtt egy órával a helyszínen.  Telefonos jegyfoglalás hétfőtől péntekig 10 – 16, szombaton 10 – 12 óra között.

Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében belépéskor érintésmentes testhőmérséklet-mérést végzünk, kötelező az egészségügyi maszk viselése és a távolságtartás. 

Előadások
Helyszín:
Nyári színház, Arad