Kabarévasárnap: Aradi Tibor & Varga Ferenc József

Július 5-én, vasárnap, 20 órakor kabaréesttel várjuk nézőinket. A Kabarévasárnap az Aradi Kamaraszínház új sorozata, amellyel reményeink szerint havonta jelentkezünk. Aradi Tibor humorista ezúttal Varga Ferenc Józsefet látja vendégül. Aradi Tibor és Varga Ferenc József neve 1992 óta elválaszthatatlan a kabaré és a stand up humor világában. A Mikroszkóp Színpadon és a különböző tévéműsorokban, később a Rádiókabaréban is szinte mindig egymás mellett tűntek fel. A népszerű humorista páros csaknem két évtizedes közös munkásságuk legnagyobb sikerszámait szerkesztették humorestjükbe. 

Az előadás helyszíne az Arad Megyei Kulturális Központ nyári színpada (Baritiu utca 16. szám).

Aradi Tibor és Varga Ferenc József humorestjére 15 (teljes árú), 10 (nyugdíjas, egyetemi hallgató), illetve 5 (diák) lejes áron válthatók jegyek online, a www.biletmaster.ro oldalon. Akinek nincs lehetősége online vásárlásra, jegyigényét jelezheti telefonon a nagyszínház pénztárában a 0257 280 016-as számon, jegyét pedig felveheti az előadás előtt egy órával a helyszínen.  Telefonos jegyfoglalás hétfőtől péntekig 10 – 16, szombaton 10 – 12 óra között.

Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében belépéskor érintésmentes testhőmérséklet-mérést végzünk, kötelező az egészségügyi maszk viselése és a távolságtartás. 

Előadások
Júl.5
20:00
Helyszín:
Nyári színház, Arad