Kamara-Karaván: Ki szívét osztja szét

Elmarad a Kamara-Karaván szentpáli előadása

A Magyarország területére való beutazási korlátozások miatt az Aradi Kamaraszínház kénytelen elhalasztani a Szórvány Kulturális Karaván következő előadását. Simonyifalva és Kisjenő után július 19-én, vasárnap Szentpálra érkezett volna a Ki szívét osztja szét című produkció Varga Miklós főszereplésével és a Tabán Táncegyüttes közreműködésével. A szentpáli vendégszereplést egy későbbi időpontra halasztjuk el, amint a román-magyar határellenőrzési szigorítások lehetővé teszik a művészek szabad mozgását.

A Szórvány Kulturális Karaván folytatásáról, valamint az Aradi Kamaraszínház nyári évadának előadásairól folyamatosan tájékoztatjuk nézőinket a járványügyi korlátozások függvényében.

Az Aradi Kamaraszínház és a  békéscsabai Tabán Táncegyüttes előadása

Az előadás egy olyan komplex táncszínházi produkció, amely a kortárs néptánc nyelvezetét használva üzen a nézőnek Varga Miklós kivételesen karakteres hangján keresztül. A formanyelv egyetemes, a mindennapokban és a néptáncban használt mozgásformákat használják az alkotók az érzelmek, gondolatok kifejezésére. A táncosok a Kárpát- medence egyedülálló tánckincsét, virtuóz, szuggesztív előadásmódját ötvözik a látványos, modern színpad technikai, egyedi megoldásokkal.

Az előadás a Magyar Kormány – Nemzetpolitikai Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával megvalósuló program keretében jött létre.

Az előadás ingyenes

Főszerepben: Varga Miklós

Jelmez: Andrej Renáta
Művészeti munkatárs: Farkas Ágnes

Koreográfus: Farkas Tamás

Rendező: Farkas Tamás-Tapasztó Ernő 

Előadások
Júl.19
20:00
Helyszín:
Szentpál, kultúrotthon udvara - ELMARAD