Közép-Európa Táncszínház: Ageless Generation – Kortalan nemzedék | IX. Nemzetközi Új Színházi Fesztivál programjában

Anton Lackhy (BE): Kortalan nemzedék
50′
TÁNC

Anton Lachky legújabb koreográfiája a Közép-Európa Táncszínház táncosai számára az ellentétek világába vezet, generációkat és kultúrákat kapcsol össze. Olyan történetek sorába repít bennünket, amelyekben minden lehetségesnek tűnik. Örvénylik, mint a víz, hol lágyan körülölel, hol könnyed szeretetteljes érintéssel simogat, míg a másik pillanatban őrülten hullámzik és magába szippant.

Az életünk minden lépését egy játékmester uralja, amely immár egész generációkat képes rabul ejteni. A sziporkázó happy end garantált!

Ha szeretnéd megérteni, hogy korunkat mi hajtja, milyenné válunk, akkor ez az est jó alkalmat ad erre. Jól esően tudjuk élvezni a koreográfia örült sebességét, virtuozitását és színes jeleneteit. Majd a tapsot követően kereshetünk válaszokat, hogy mindez miért vonzó, miközben tudjuk, hogy mindez nem fenntartható, mint ahogy a mű tempója is sokszor végletekig felfokozott. Akkor hogyan is lépjünk tovább az életünkben?

Koreográfus: Anton Lachky

Táncművészek: Sinka Lídia, Kisbakonyi Edmond, Horváth Léna, Barna Krisztián, Dabóczi Dávid, Gyevnár Réka, Mohai Cintia, Kindl Gábor

Fénytervező: Selmeczi Mercédesz
Zenei szerkesztő: Madla
Produkciós vezető: Gerlits Réka  
Kommunikáció: Tóth Sára Lujza

Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy a május 17-i előadásra az Aradi Kamaraszínház bérlettel rendelkező nézői 15 (felnőtt), illetve 8 (diák) lejes kedvezményes áron vásárolhatnak jegyet. A bérletben megvásárolt helyek nem érvényesek erre az előadásra, a produkció ugyanis része a IX. Nemzetközi Új Színházi Fesztivál programjának.

Előadások
Helyszín:
Ioan Slavici Klasszikus Színház nagyterme, Arad