Minden, amit csak adnak

Aradi Kamaraszínház – Békéscsabai Jókai Színház

Ioan Peter
Minden, amit csak adnak

Ioan Peter aradi színész és drámaíró darabjában, amely a Mindent, amit csak adnak talányos címet viseli, három nő indul Angliába a jobb élet reményében, egy negyedik szereplő, Szebasztián hol segíti, hol akadályozza őket különös megbízatásaik teljesítésében.

A darab bemutatja a kisemberek kiszolgáltatottságát, akik a legképtelenebb feladatra is vállalkoznak, csak hogy megélhetésüket biztosítsák. A három, abszurd helyzetek sorát megélő szereplő bőrébe Veselényi Orsolya, Komáromi Anett és Földesi Ágnes Villő bújik, míg Kovács Edit az előadás többi karakterét formálja meg – köztük férfiszerepeket is.

Tege Antal, a darab rendezője elmondta, hogy egyszerre humoros és tragikus  előadást láthatunk majd, a bemutató az Aradi Kamaraszínház és a Békéscsabai Jókai Színház koprodukciójában valósul meg, így a „road play”-t nemcsak Magyarországon, hanem Aradon és más romániai helyszíneken is meg lehet majd tekinteni. Házi bemutatóját június 19-én tartják, a nagyközönség elé azonban csak az ősz folyamán kerül.

Előadások
Helyszín:
Békéscsabai Jókai Színház - szakmai bemutató