Szabad-e bejönni ide betlehemmel? – Kaláka együttes

Az Aradi Kamaraszínház családi koncertre várja nézőit 2022. december 19-én, hétfőn 18.00 órakor a Jelen Ház nagytermébe. A Kaláka együttes karácsonyi hangversenyének kerete egy betlehemes játék. A műsorban elhangzanak magyar és más nemzetiségű karácsonyi népdalok, régi egyházi énekek, karácsonyi versekre írott Kaláka dalok.

Szabad-e bejönni ide betlehemmel? Mikor a betlehemesek Karácsonykor házról-házra járnak, üdvözlő versük végén ezt kérdezik: Szabad-e bejönni ide betlehemmel?

1987-ben jelent meg az a lemez, amely ennek a műsornak a gerince. Azóta járnak a Kaláka-betlehemesek adventkor „házról-házra”, templomról-templomra, iskoláról-iskolára, színházról-színházra. Ádventi koncertjüket mindenkinek ajánljuk, karon ülőktől botra támaszkodókig.

Előadják: Becze Gábor, Gryllus Dániel, Major Gábor és Radványi Balázs

Az előadásra jegyek 25 (teljes ár), 15 (nyugdíjas, egyetemista) és 7 (diák) lejes áron kaphatók a nagyszínház pénztárában, valamint online a www.eventim.ro oldalon. A jegyiroda nyitvatartása: kedden, szerdán és pénteken 10-16 óra között, csütörtökön 10-14 és 17-19 óra között, szombaton és vasárnap 10-12 és 17-19 óra között, hétfőn zárva. Foglalás, információ a 0744-475147-es telefonszámon lehetséges.

Előadások
Helyszín:
Jelen Ház nagyterme