Évadnyitó Udvaros Dorottyával

Írva : 2013 szeptember 24

Évadnyitó Udvaros Dorottyával

Udvaros Dorottya Mégis szép! című önálló estjével indul az Aradi Kamaraszínház őszi évada. Udvaros Dorottya első önálló estjét szeptember 25-én, szerdán, 19 órakor láthatják az érdeklődők a nagyszínházban. A műsor Brechttől Cole Porteren és Cseh Tamáson át Kamondy Ágiig és Hrutka Róbertig kalandozik – szigorúan a jelenben. „Számomra ennek az estnek a létrehozása egy ünnep, és szeretném, hogy azok számára, akik beülnek, szintén ünnep legyen.” olvashatjuk a művésznővel készült interjúban. Elhangzanak a kortárs magyar irodalom legjelesebb képviselőinek – Térey, Lőrinczy, Bartis, Nádas, Závada – a szövegei, amelyek kifejezetten erre az alkalomra születtek.

 

„A szerkesztés szempontja az volt, hogy megmutassuk, ezek a zeneszerzők, szövegírók mit gondolnak ma a világról, és a régiek közül is az okos, szellemes költőket, muzsikusokat választottuk, mert gondolat- és szövegcentrikus előadást akartunk létrehozni. Emellett azonban volt még egy irány, ugyanis föltettünk íróknak, költőknek egy játékos, provokatív kérdést: Mi az, amit egy férfi soha nem mondana el egy nőnek?„ nyilatkozta Vörös Róbert, az est rendezője.

Az előadásra minden Kamaraszínházi bérlet és meghívó érvényes.

Az Aradi Kamaraszínház ezúton értesíti a bérlettel nem rendelkező érdeklődőket, hogy a színházban a helyek beteltek, csak a harmadik emeleten maradtak szabad székek. Ezek a helyek előadás előtt egy órával a helyszínen megvásárolhatóak.