Indul az őszi évad a Kamaraszínházban

Írva : 2012 szeptember 9

Indul az őszi évad a Kamaraszínházban

Az ötödik születésnapját ünneplő Aradi Kamaraszínház most kezdődő őszi évadjában Aradon lép fel, többek között Bajor Imre, Lorán Lenke, Vágó István, Nádas György, Maksa Zoltán, Aradi Tibor. Vagyis garantáltak a vidám vagy zenés produkciók, számos meglepetéssel, sztárvendégekkel fűszerezve.

Az ötéves fennállását ünneplő Aradi Kamaraszínház szeptember 25-én, kedden 19 órakor Örkény István: Tóték című tragikomédiájával nyit, Balog József rendezésében, a főbb szerepekben az elmúlt öt év legmaghatározóbb színészeit láthatja a közönség, többek között Éder Enikőt, Harsányi Attilát, Bacskó Tündét, Lung László Zsoltot, Geltz Pétert. Az évadnyitó díszelőadás az Aradi Kamaraszínház első nagyszínpadi produkciója is egyben.

A kamaraszínház társulatának legújabb tagja, Aradi Tibor, a Magyarországon és Romániában is méltán népszerű humorista, pályafutása alatt először Aradon mutatkozik be drámai szerepben, a VodkaPolka, avagy hogyan ettem kutyát című zenés, keserédes komédiában.

„Az őszi évadban még inkább a könnyedebb műfajon van a hangsúly, komédiában és zenés vígjátékban most sem lesz hiány” – ígérik a színház képviselői. Az aradi közönség Bajor Imre és Lorán Lenke főszereplésével a Lovagias ügy című, Verebes István által rendezett– igazi csemegének ígérkező – zenés vígjátékot láthatja a budapesti Karinthy Színház előadásában.

Hosszú idő után a Mágnás Miska című nagyoperettel tér vissza Aradra a Nagyváradi Szigligeti Színház, Magyarország, szerellek! címmel pedig egy igazi hamisítatlan kabarét láthatnak, amelyben Nádas György, Maksa Zoltán, Aradi Tibor és Lung László Zsolt ontja majd a poénokat. Tovább folytatódnak a már hagyománnyá vált Kamara-beszélgetések, a színház idei vendége nem más, mint a méltán népszerű Vágó István.
Az őszi évad a Ronald a McDonald’s bohóc (Egy shopping-nap Agamemnonnal) című tragikomédiával, valamint a Visky András rendezte Megöltem az anyámat című drámájával egészül ki.
 

Bérletárak:

Felnőtt: 100 RON
Kedvezményes (nyugdíjas, egyetemista): 75 RON

Bérletárúsítás: szeptember 10-től az Aradi Kamaraszínházban (Bábszínház épülete).

Nyitvatartás: hétköznap 10-13, hétfőn és szerdán 17-19 óra között is.

Tájékoztatjuk kedves régi bérletes nézőinket, hogy szeptember 17-ig fenntartjuk régi helyeiket, addig szíveskedjenek megújítani bérletüket.

Információ: 0752-033363, 0721-010303