Koltai Róbert zenés kabaréestje Aradon

Írva : 2011 november 1

Lerajzolom percek alatt az Aradi Kamaraszínházban

Hétfőn, november 7-én 19 órától az aradi Ioan Slavici Színház nagytermében Koltai Róbert a „Lerajzolom percek alatt” című zenés kabarét mutatja be az Aradi Kamaraszínház 2011/2012-es évadában.

„A játék az életem, nem tiltakozom, ha ezt a szememre veted. De ne feledd: én nem csak veled, érted is játszom” – mondja ezt Koltai Róbert, és talán igazából mondani sem kellene, mert tudjuk ezt róla nagyon jól, hiszen láthattuk és hallhattuk a „bizonyítékokat” számos színházi előadásban, kabaréban és nagyszerű filmben, amelyeknek szereplője és alkotója, akit a neves színházi muzsikus, Darvas Ferenc kísér zongorán.

„Láttam Koltai Róbertnek ezt az önálló estjét” számol be élményéről Sándor György humorista, és hozzáteszi: „Illetve – most már biztosan állíthatom –, hogy szinte semmit se láttam belőle. Ugyanis könnyesre röhögtem magam végig alatta, és így… Majd meglátják… Illetve – úgyszintén – nem. A könnyek mögül ugyanis nem könnyű meglátni ezt az istenadta nagy nevettetőnket. De mindenek előtt: AZ EMBERT. Csupa nagybetűvel!”

A rendkívüli estre az Összes bérlet (Alap, Extra, Nyugdíjas, Diák) érvényes. Jegyek november 1-től a Tulipán könyvesboltban, valamit egy órával előadás előtt a helyszínen kaphatók.