Komédia, ami jóval több, mint aminek látszik

Írva : 2016 május 16

Komédia, ami jóval több, mint aminek látszik– A folyón túl Itália

Lázár Kati, Lukáts Andor, Benedek Miklós, Szabó Éva, Cseh Judit és Szabó Kimmel Tamás az Aradi Kamaraszínházban
Május 24-én és 25-én az Aradi Kamaraszínház nézői A folyón túl, Itália című vígjátékot tekinthetik meg a nagyszínházban.
Négy olasz-amerikai nagyszülő ül a vasárnapi ebédnél hétről hétre, és várja az unokát a nyüzsgő New York-i belvárosból. És ha már együtt vannak, elszabadul a konyhaművészet meg a valódi olasz téboly. Csakhogy Nick nagy bejelentésre készül…
A darab hat, igen karakteres szereplő útján a helyzetkomikumok gazdag használata mellett, a generációk közti különbségek köntösébe bújtatva veti fel korunk, és főként a fiatalabb korosztály meghatározó problémáját – a boldogság soha nem múló hajszolását.
“Egy színpadon látni Lázárt, Benedek Miklóst és  Lukáts Andort, ez nagyon jó, kivált akkor, ha ők is élvezik nemcsak a darab kínálta helyzeteket és dialógusokat, hanem az együttjátszást. És élvezik: állandó félmosoly a szájak szögletében, a színpadon és a nézőtéren” írja Csáki Judit az előadásról.
Szereplők: Szabó Kimmel Tamás, Lázár Kati, Lukáts Andor, Benedek Miklós, Szabó Éva, Cseh Judit. Rendező: Znamenák István.
Május 24-én, kedden 19 órától érvényesek az esti teljes bérletek, az esti nagyszínházi bérletek és a meghívók.
Május 25-én, szerdán 19 órától érvényesek a délutáni teljes bérletek, a délutáni nagyszínházi bérletek  és a diákbérletek.
Jegyek a 0721/265-827-es számon vagy az akamara.ro@gmail.com e-mail címen foglalhatók!