Kulka János az Aradi Kamaraszínházban

Írva : 2013 június 1

Kulka János az Aradi Kamaraszínházban

Évadzáró a magyar színjátszás egyik legnagyobb egyéniségével

Az Aradi Kamaraszínház 2013-as tavaszi évadának záró előadásaként Kulka János Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes- és kiváló művész Ez a hely! című zenés estjét láthatják a bérletes nézők június 9-én, vasárnap, a megszokottól eltérő időpontban, 20.30-kor a nagyszínházban.

Kulka Jánosnak nagyon jól áll a sanzon műfaja, mert nem pusztán sanzonosan énekel. Történeteket mesél, embereket és helyzeteket jelenít meg, színházat teremt e zenével. A műsorban helyet kapnak olyan örökzöldek, amelyek nélkül nem képzelhető el egyetlen Kulka János-est sem. Ilyen az Ez a hely! című Dés-dal és a Jegyszedő című Presser-Dusán szerzemény, de elhangzik majd a Néma szerelem és a Ki férfi és ki nem is. Emellett olyan alkotók műveivel is találkozhat a közönség, mint Leonard Cohen, Sting és Cseh Tamás.

„A prózai előadásoknál egyre gyakrabban fordul elő, hogy van bennem valami lámpaláz, amit soha nem éreztem ezelőtt, de ha a zene közelébe kerülök, akkor soha nem félek, mert nagyon erős támaszt nyújt. Attól sem féltem soha, hogy egyedül kell emberek elé állnom, olyan biztonságot ad a zene és a zenészek” – mondja Kulka János, akit ezúttal Demkó Gergely billentyűs hangszereken és Sipeki Zoltán gitáron kísér az este folyamán.

Az előadásra minden kamaraszínházi bérlet és meghívó érvényes. Jegyek korlátozott számban telefonon (0755045200) és email-en keresztül (akamara.ro@gmail.com) rendelhetők, valamint előadás előtt egy órával a színházban kaphatóak.

Felhívjuk bérletes nézőink figyelmét, hogy az előadás Udvaros Dorottya estje helyett kerül bemutatásra. Udvaros Dorottya előadását az Aradi Kamaraszínház Őszi Évadában láthatja a közönség.