Kvartett, Lorenzaccio, revü az Aradi Kamaraszínházban

Írva : 2011 szeptember 30

Kvartett, Lorenzaccio, revü az Aradi Kamaraszínházban

Vasárnap, október 2-án 20:30-tól a Ioan Slavici Klasszikus Színház Stúdiótermében, az EuroUnderground Színházi Fesztivál keretében Éder Enikővel és Harsányi Attilával a főszerepben az Aradi Kamaraszínház Heiner Müller Kvartett című előadását  mutatja be. A Nemzetközi THEALTER Fesztivál nulladik napján nagy sikerrel bemutatott előadás a Bethlen Gábor Alap támogatásával, a MASZK Egyesülettel együttműködésben jött létre.

Az előadásra a teljes árú és a kedvezményes EXTRA bérletek, valamint a meghívók érvényesek. Azok a teljes árú, valamint a kedvezményes EXTRA bérletekkel rendelkező nézők, akik nem tudnak eljutni a vasárnapi bemutatóra, a produkciót egy későbbi időpontban is megtekinthetik.

Kedden, Október 4-én 17, illetve 20:30-tól a Ioan Slavici Klasszikus Színház Stúdiótermében,  a budapesti Maladype Színház  Alfred de Musset: Lorenzaccio című előadását játssza.
A Lorenzaccio a 16. századi Firenzébe visz bennünket, a Mediciek korába. Lorenzo Medici csendes, magába forduló, tudós fiatalember. Aztán váratlanul Firenze kicsapongó, gonosz fejedelméhez, Alessandro Medicihez szegődik. Társa, rossz szelleme, kegyence lesz. Azért veszi magára a züllött, gyáva élvhajhász álarcát hogy megölje a zsarnokot.
A 17 órakor kezdődő előadásra a kedvezményes EXTRA, a 20:30-tól kezdődőre a teljesárú EXTRA bérletek, valamint a meghívók érvényesek.

Pénteken, Október 7-én 19:30-tól a győri Vaskakas Színház a Kádár Kata revü című produkciót mutaja be, a népballadák találkozása a kabaréval. Éjfekete humor a zenés – táncos – bábos revüben. Kísér élőben a Vadrózsák zenekar. A győri Vaskakas Bábszínház 2007. májusában mutatta be nagysikerű felnőtteknek szóló előadását, a Kádár Kata Revüt. A bolgár, szerb, cigány, székely és angolszász népballadákat az 1930-as évek kabaréjának hangulatával ötvöző zenés-táncos-bábos revüt.
Az előadásra teljes árú és a kedvezményes EXTRA bérletek, valamint a meghívók érvényesek

 

Az összes előadásra jegyek egy órával előadás előtt a Ioan Slavici Klasszikus Színház bejáratánál kaphatók.