Magyarország, szerellek!

Írva : 2012 november 27

Az Erdély Broadway Kabarészínház bemutatja: Magyarország, szerellek! – kétrészes, zenés kabaréest a Rádiókabaré és a volt Mikroszkóp Színpad sztárjaival

December 3-án Aradon lépnek fel a felejthetetlen Mikroszkóp Színpad valamint a Rádiókabaré ismert és közkedvelt művészei. Az Erdély Broadway Kabarészínház „Magyarország, Szerellek” című kétrészes, zenés kabaréestjében a hungarikumnak számító pesti humor legjavát hozzák el a határon túl élő magyar közönségnek. Aradi Tibor Bon-bon díjas, Heller Tamás, a Magyar Köztársaság Érdemes Művésze, Nádas György, valamint Varga Ferenc József Karinthy-gyűrűs humoristák neve fémjelzi a műsort, amelyben aktuálpolitikai és közéleti jelenetek szórakoztatják az igényes kabaré kedvelőit. A darab címe szerint Magyarország komoly javításokat igényel, hiszen jelenlegi állapotában talán csak arra alkalmas, hogy tréfát űzzenek belőle – legalábbis a humoristák szerint. Szomorkodhatunk is a helyzeten, de miért tennénk, ha a pesti kabaré, a humor, valamint a stand up comedy hagyományai lehetővé teszik, hogy nevessünk azon, amin sírni kéne?! Tartsanak hát a négy pesti komikussal az Erdély Broadway Kabarészínház estjén hétfőn, december 3-án, 19 órakor a Ioan Slavici Klasszikus Színház nagytermében. Erdélyben először: Magyarország, szerellek!  

Az előadásra minden Kamaraszínházi bérlet és meghívó érvényes. Jegyek egy órával az előadás előtt, korlátozott számban a helyszínen válthatók. Előzetes foglalásaikat a 0755/045–200-ás telefonszámon tehetik meg.