Mesék felnőtteknek

Írva : 2013 október 9

Mesék felnőtteknek: Berecz András az Aradi Kamaraszínházban

Berecz András Kossuth-díjas, többszörösen kitüntetett (Magyar Örökség-, Príma-díj, a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztje) mesemondó és néprajzkutató ízes, humoros, pajzán történeteivel folytatódik az Aradi Kamaraszínház őszi évada október 16-án az Aradi Kamaraszínházban (a Bábszínház épületében).

„Kísért a mai világban az a szellem, ha valaki okos, akkor, ha lehet, úgy beszél, hogy egyedül csak ő értse. A mese a nagy és nehéz dolgokat igyekszik egyszerűen, és mindenki számára érthetően átadni. Ezt a mai korban kimondani szinte provokáció”, állítja Berecz András népmesegyűjtő, folklórkutató, előadóművész és tréfamester is egyben.  Ahogy ő nevezi magát: álomszövő, aki nappal mesévé hímezi, amit éjszaka álmodik. Ízes beszéde igazi felüdülés, megnyílik szavaira az emberek lelki füle is. Témaválasztásában inkább a felnőtt korosztálynak szól: a szerelemről, hontalanságról, az élet nehézségeiről.

Október 16-án, szerdán, 17.00 órától a zöld, kedvezményes bérletek valamint a diákbérletek érvényesek. Ugyanaznap 20.00 órától a piros, teljes árú bérletek valamint a meghívók érvényesek.

Az Aradi Kamaraszínház ezúton értesíti a bérlettel nem rendelkező érdeklődőket, hogy a színházban a helyek beteltek, a színház sajnos jegyeket az előadásokra nem tud biztosítani.

Az Aradi Kamaraszínház vezetősége ezúton megkéri azokat a nézőket, akiknek bérletük sajnálatos módon kétszer lett eladva, hogy előadás után keressék Fekete Rékát az előtérben.