Műsorváltozás

Írva : 2011 október 3

Lorenzaccio és revü az Aradi Kamaraszínházban

Kedden, Október 4-én 20:30-tól a Ioan Slavici Klasszikus Színház Stúdiótermében,  a budapesti Maladype Színház  Alfred de Musset: Lorenzaccio című előadását játssza. Az előzőekben meghirdetett 17.00 órai előadás elmarad.

A Lorenzaccio a 16. századi Firenzébe visz bennünket, a Mediciek korába. Lorenzo Medici csendes, magába forduló, tudós fiatalember. Aztán váratlanul Firenze kicsapongó, gonosz fejedelméhez, Alessandro Medicihez szegődik. Társa, rossz szelleme, kegyence lesz. Azért veszi magára a züllött, gyáva élvhajhász álarcát hogy megölje a zsarnokot.

Pénteken, Október 7-én 19:30-tól a győri Vaskakas Bábszínház a Kádár Kata revü című produkciót mutaja be. Népballadák találkozása a kabaréval, éjfekete humorral a zenés – táncos – bábos revüben. Kísér élőben a Vadrózsák zenekar. A győri Vaskakas Bábszínház 2007. májusában mutatta be nagysikerű felnőtteknek szóló előadását, a Kádár Kata Revüt. A bolgár, szerb, cigány, székely és angolszász népballadákat az 1930-as évek kabaréjának hangulatával ötvözi a zenés-táncos-bábos revü.

Az előadásokra az EXTRA bérletek, valamint a meghívók érvényesek.

Mindkét előadásra jegyek egy órával előadás előtt a Ioan Slavici Klasszikus Színház stúdiótermének bejáratánál kaphatók.