Nagy Bandó András estje Aradon

Írva : 2013 április 17

Nagy Bandó András estje Aradon

Az Aradi Kamaraszínház vendége lesz a híres humorista

Április 24-én, szerdán 19 órától a nagyszínházban  az Aradi Kamaraszínház vendége lesz Nagy Bandó András, akinek Egyedül állok című önálló estje igazi „retró” hangulatot ígér, nem csak humorral.  Aki figyelemmel kísérte Nagy Bandó pályafutását, nagy változások tanúja lehetett. Sokan emlékszünk, hogy humoristaként szerzett ismertséget, megnyerte a Humorfesztivált, mire leszerződtette a Mikroszkóp Színpad. Ez 1982-ben történt, s az eltelt három évtized alatt az önfeledt nevettetőből bölcs író ember lett. Sokoldalú alkotó, ír verseket, publicisztikákat, könyvei pedig szinte bestsellerként fogynak.

“Mélyről jött és messziről érkezett a humoristaságba, s a Rádiókabaré szinte legtermékenyebb szereplőjévé nőtte ki magát. Szövegei még a legigényesebb irodalmi szempontból sem kifogásolhatók. Humora többszólamú. Varázslatos szuggesztivitással mindnyájunkhoz, mindnyájunkról szól. Stílusába a vaskos, populáris monológ, és a magas, filozófusi elmélyültség is belefér. Hasonlíthatatlan, unikális jelenség”, írja róla Kaposy Miklós.

 Az estre minden kamaraszínházi bérlet és meghívó érvényes. Előadás után az író dedikál.

Jegyek korlátozott számban telefonon (0755045200) és email-en keresztül (akamara.ro@gmail.com) rendelhetők, valamint előadás előtt egy órával a színházban kaphatók.