One Girl Show Szabadkáról Aradra

Írva : 2012 május 22

One Girl Show Szabadkáról Aradra

Ingyenes előadás a Kamaraszínház bérleteseinek

Május 27-én, vasárnap, 18 órától különleges színházi előadásra invitálja a nézőket az EuroUnderground Színházi Fesztivál az Aradi Kamaraszínházba (Bábszínház épülete): a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház One Girl Show című parádéjára, a többszörös fesztiváldíjas Béres Márta előadásában.

 A Ioan Slavici Klasszikus Színház, az EuroUnderground Színházi Fesztivál és az Aradi Kamaraszínház vezetőinek kezdeményezésére az Aradi Kamaraszínház bérletesei (Alap, Extra, Kedvezményes, Diák) az előadást ingyenesen tekinthetik meg. Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Béres Márta. Ki ő? Nő. Színésznő. Szülő. Szellő. Vagy valaki egészen más? Történetek, tán meg sem történtek, vallomás, és valló más. Magyar és nem magyar, vidám és keserédes, őszinte és füllentős, szemtelenül kedves és szexi előadás.

Történelmi, politikai, színházi, női kliséket bont le, kérdez, tükröt tart, elementáris erővel játszik. Ilyen típusú színházat nem látunk mindennap. Urbán András, a Kosztolányi Dezső Színház igazgatója, a vajdasági avantgárd-alternatív színházi világ képviselője, az előadás rendezője Európa-szerte szívesen látott fesztiválvendég.

Béres Márta szólóelőadása egy csodálatos vajdasági színésznő életének mozaikképeit tárja elénk. Reális és szürreális, vagány és üde színfoltja a Kosztolányi Dezső Színház repertoárjának – egy szerethető, izgalmas utazás a túlzások és realitások talaján.
Béres Márta szórakoztat, mesél, hisztizik, polgárpukkaszt. Újjászül, felzaklat. One Girl Show Szabadkáról.

A bérlettel nem rendelkező nézők jegyeket előadás előtt válthatnak 10 (diák, nyugdíjas) illetve 20 lejes áron.

Béres Márta – ONE GIRL SHOW

Rendező: Urbán András

Kosztolányi Dezső Színház, Szabadka