Operett Gálaest Aradon is

Írva : 2024 február 27

Aradon is fellépnek erdélyi turnéjuk során a Budapesti Operettszínház művészei. Április 12-én 19 órától az aradi Ioan Slavici Klasszikus Színház nagyterme ad otthont az előadásnak. Az esemény társszervezője az Aradi Kamaraszínház. Fellépnek Oszvald Marika, Peller Károly és Faragó András Topy.

Erdélyben lépnek fel áprilisban a Budapesti Operettszínház művészei. A társulat tagjaival találkozhatnak az aradi nézők is. Az operett gálaest folyamán a magyar operett legnépszerűbb szerzőinek, mint például Kálmán Imre, Lehár Ferenc vagy Huszka Jenő örökzöldjei csendülnek fel a Budapesti Operettszínház szólistái, Oszvald Marika, Peller Károly és Faragó András Topy előadásában.

Az Operett Gálaestre jegyek válthatók a nagyszínház pénztárában, valamint online a www.eventim.ro oldalon. A jegyiroda nyitvatartása: kedden, szerdán és pénteken 10-16 óra között, csütörtökön 10-14 és 17-19 óra között, szombaton és vasárnap 10-12 és 17-19 óra között, hétfőn zárva. Foglalás, információ a 0744-475147-es telefonszámon lehetséges.

A gálaest az Aradi Kamaraszínház szervezésében kerül bemutatásra, bérleten kívüli előadásként.

A Kamaraszínház 2024-es évadáról, a bérletárusításról hamarosan tájékoztatja nézőit a színház.