Őrült nők ketrece Aradon

Írva : 2012 május 2

Őrült nők ketrece Aradon

2012. május 7-én, hétfőn, 19 órakor az Aradi Kamaraszínház újabb bérletes előadása kerül bemutatásra a Ioan Slavici Klasszikus Színház nagytermében. A nagysikerű  Bermuda háromszög botrány című komédia után a budapesti Karinthy Színház újabb produkcióját tekinthetik meg a nézők, ezúttal Jean Poiret vígjátékát, az Őrült nők ketrecét Karinthy Márton, Karinthy Frigyes unokája rendezésében, remek szereposztással.

Az őrült nőkkel többször is találkozhatott már a kedves közönség. Láthatta őket bohózatban, musicalban, francia és amerikai filmen egyaránt. Fergeteges történetük örök és megunhatatlan. Egy “furcsa pár”, Georges és Albin megszokottan őrült életébe hirtelen betör az igazi őrület. Georges balkézről született fia ugyanis házasodni készül. Menyasszonya szülei azonban a “másik” világból érkeznek. És Barchet képviselőjelölt úr, a nem toleráns fajtából való, aki programjában éppen az erkölcsi eltévelyedések felszámolását ígéri. Az Őrült Nők nevű mulató környékén elszabadul a pokol és megindul a fergeteges komédia…  Az alakoskodás képtelenségéből űz tréfát az Őrült nők ketrece szerzője.
Az előadásra minden Kamaraszínházi bérlet (Alap, Extra és Diák) érvényes.

Jegyek a Ioan Slavici Klasszikus Színház jegyirodájában május  2.-tól kaphatóak. A jegyiroda nyitvatartása:

Kedd–Péntek: 10–14 és 17–19 óra között
Szombat és vasárnap: 10–12 és 17–19 óra között, valamint előadás előtt egy órával

Jean Poiret

ŐRÜLT NŐK KETRECE

Komédia 2 részben

Fordította: Hársing Lajos

SZEREPLŐK:
Kerekes József, Cseke Péter, Kiss Gábor, Szilvássy Annamária, Halász Aranka, Bogdányi Titanilla, Szabó Máté, Kassay Károly, Tölgyesy Zoltán, Tallós Rita, Németh Gábor, Major Róbert, Kisfalussy Lehel

Táncosnők: A CSODÁLATOS MANDARINOK

Rendező: Karinthy Márton