Fran Palermo / Nyughatatlan / Teddy Queen

Fran Palermo este o trupă fondată de cântărețul și compozitorul Henri Gonzo, la sfârșitul anului 2011, la Budapesta. Muzica și stilul trupei sunt caracterizate de o varietate de genuri, în special indie, rock and roll, afropop și chiar o atmosferă mediteraneană. Unicitatea trupei provine nu numai din unirea diferitelor instrumente, ci și din originile diverse ale membrilor, care au un fundal cultural moștenit vibrant, precum cel cubanez, spaniol, grecesc și maghiar.

Nyughatatlan este unul dintre promotorii maghiari ai rock and roll-ului din anii 1950 și interpretul maghiar al moștenirii muzicale și teatrale a americanului Johnny Cash. De la înființarea sa din 2010, trupa a lansat cinci discuri și se mândrește cu un disc de aur. Dragostea lor pentru rock&roll și pasiunea pentru Johnny Cash pot fi resimțite în propriile cântece. În 2020, au reușit să aducă premiul „Band of the Year” de la Jefferson, de la Texas Sounds Country Awards. În 12 ani, au susținut concerte la mai multe festivaluri din Ungaria și din străinătate, într-un total de opt țări.

Trupa Teddy Queen din Gheorgheni este de neoprit pe drumul succesului. În scurta sa carieră, trupa și-a lansat deja cel de-al doilea single, iar în martie 2021, au lansat primul lor album major, „Nekem itt a helyem” (Locul meu este aici). Tânărul trio va aduce acest material publicului larg în cadrul mini-turneului, dar vor interpreta și melodiile de succes ale single-ului „Nem szól rám senki” (Nimeni nu mă mustră) și melodia lor populară „Viszlát” (La revedere). Sunetul trupei care interpretează muzică indie rock este de o nebunie tinerească, invitând publicul la dans.

Miniturneul trupelor Fran Palermo, Nyughatatlan și Teddy Queen este sponsorizat de Agenția Culturală Petőfi din Ungaria și Ministerul Resurselor Umane din Ungaria.

Biletele pentru concertul de la Arad sunt disponibile la prețul de 10 lei (preț întreg) și 5 lei (pensionar, elev, student), la casa de bilete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, precum și online, pe www.eventim.ro. Casa de bilete a teatrului funcționează după următorul orar: marți și joi între 9 și 13, respectiv între 16 și 18, miercuri și vineri între 10 și 16, sâmbătă și duminică între 10 și 12, respectiv 16 și 18. Luni, casa de bilete este închisă. Rezervări și informațiile suplimentare sunt disponibile la numărul de telefon 0744-475147.

Spectacole
Locația:
KF Arad (piața Avram Iancu nr. 11)