Stand up comedy színházi fűszerezéssel – Kálloy Molnár Péter módra

Írva : 2023 október 3

Október 14-én, szombaton 19 órakor a Rob Becker: Caveman – Az ősember című one man-show-val várja nézőit az Aradi Kamaraszínház. A Bábszínház termében Kálloy Molnár Péter a közönséggel együtt tesz bizonyságot arról, hogy milyen egy igazi stand up comedy. 

Az Aradi Kamaraszínházba érkezik az elmúlt két évtized egyik legeredetibb tehetsége, Kálloy Molnár Péter színész, rendező, dalszerző-énekes, akinek előadásában a Broadway legtöbbet játszott egyszemélyes darabját, egy igazi stand-up-comedyt láthatnak a nézők színházi fűszerezéssel.

A Caveman – Az ősember című one man-show egy kicsattanó humorú kortárs amerikai komédia, hamisítatlan ki- és beszólásokkal. Egy valósághű sztori mindennapjainkból: egy férfi, akit épp kihajított a felesége, elmeséli, hogy mi a jó párkapcsolat titka, hogy mi a különbség a pasik és csajok között, hogy mennyi minden változott az őskor óta – ha változott egyáltalán.

Az aradiak igazi szabadszájú, szókimondó, szórakoztató estére számíthatnak Kálloy Molnár Péter módra.

A magyar változatot készítette Litkai Gergely és Kálloy Molnár Péter. Előadja: Kálloy Molnár Péter, rendezte Szántó Erika.

Az október 14-i előadásra érvényesek a Kamara-bérletek, valamint jegyek 25 (teljes ár), 15 (egyetemista, nyugdjjas) és 7 (diák) lejes áron válthatók a nagyszínház pénztárában, valamint online a www.eventim.ro oldalon. A jegyiroda nyitvatartása: kedden, szerdán és pénteken 10-16 óra között, csütörtökön 10-14 és 17-19 óra között, szombaton és vasárnap 10-12 és 17-19 óra között, hétfőn zárva. Foglalás, információ a 0744-475147-es telefonszámon lehetséges.