Vaknyugat a Kamaraszínházban

Írva : 2013 november 13

Vaknyugat Alföldi Róberttel a Kamaraszínházban

Az Aradi Kamaraszínház őszi évadának következő előadását, a Vaknyugat című komédiát, november 20-án 19 órakor láthatja a közönség a nagyszínházban. Az íróként és filmrendezőként is ismert kortárs ír művész, Martin McDonagh Vaknyugat című darabját Rétfalvi Tamás, Ficza István, Mészáros Piroska és Alföldi Róbert szereplésével Gothár Péter állítja színpadra.

Coleman és Valene, az apjukat nemrég egy különös baleset folytán elvesztett testvérpár egy Isten háta mögötti ír faluban, annak is a legszélén él. A nagy bánat közepette – amelyben a masszív alkoholista helyi pap, Welsh atya szeretne nekik vigaszt nyújtani – mindennapjaik nagy része egymás bosszantásával, hergelésével, átverésével és idegesítésével telik. Mi több: számukra ez maga az élet – mindegy, hogy pástétom leveles tésztában vagy szentszobrocskák vagy képes magazinok vagy hasábkrumplik vagy alkoholtartalmú italok vagy birtok vagy kutyák vagy tehenek vagy nők vagy kutyafüle: bármin és bármikor hajba kapnak, összevesznek vagy ölre mennek. Akár a legvégsőkig. Erről szól ez a darab: a bűnről és a szeretetről. Meg arról: van-e élet a halál után? És előtte? Ajánljuk családosoknak és egyedülállóknak, szülőknek és testvéreknek, barátoknak és felebarátoknak, fülig szerelmeseknek és örök ellenségeknek. Főleg embereknek.

 

A november 20-i előadásra minden Kamaraszínházi bérlet és meghívó érvényes.

Az Aradi Kamaraszínház ezúton értesíti a bérlettel nem rendelkező érdeklődőket, hogy a színházban a helyek beteltek, a színház elővételben jegyeket az előadásra nem tud biztosítani.