Változatos műsort, sztárvendégeket kínál az Aradi Kamaraszínház 2015-ben

Írva : 2015 február 23

Változatos műsort, sztárvendégeket kínál az Aradi Kamaraszínház 2015-ben

Összesen tíz, hat nagyszínpadi és négy kamaratermi produkciót kínál a nézőknek az Aradi Kamaraszínház 2015-ben. 

A 2015-ös évadban az aradi nézők láthatják Gálvölgyi Jánost és Hernádi Juditot a Budapesti Játékszín Jutalomjáték című előadásában, élvezhetik Laár András fekete humorát, júniusban szabadtéri koncert keretében a világhírű Benkó Dixieland Band zenél, láthatják az európai hírű Méhes Csaba mozgáskomikus és pantomimművész pech-showját, megtudhatják, milyen a világ egy szekus értelmi fogyatékos fiának nézőpontjából a Szeretik a banánt, elvtársak? című BBC-díjas Székely Csaba monodrámából. Csákányi Eszter vall magáról és a női lélek megannyi arcáról egy élő koncert keretében, a nagyváradiak a magyar drámairodalom egyik klasszikusával, a Liliommal érkeznek, Szikora János rendezésében, kiemelkedő színészi alakításokkal. Önfeledt kikapcsolódást ígér a budapesti Bagoly és Cica című vígjáték, Jordán Adéllal a főszerepben. A nagy füzet Horváth Csaba rendezésében, Agota Kristof legendás regényének sajátos feldolgozása, mely ötvözi a fizikai színház és a hagyományos prózai színház nyelvezetét, 2014-ben a Tánc Fesztiválján az előadás elnyerte a fődíjat, a Jancsó Miklós-díjat, valamint a Közönség díjat. Ősszel az Aradi Kamaraszínház saját produkciója is bemutatásra kerül.

         

Az évad március 23-án kezdődik a Szeretik banánt, elvtársak? című monodrámával a Kamaraszínházban, Sebestyén Aba előadásában.

2015-ben bérletkonstrukció marad a régi: nagyszínházi és minden előadásra érvényes teljes bérletek válthatóak, amelyek márciustól decemberig érvényesek. Az esti bérletek teljes áron válthatók meg, a délutániakat mindenkinek engedményes áron kínáljuk.

A bérletárak a következőképpen alakulnak a 2015-ös évadban: az esti nagyszínházi bérlet ára 100 lej, az esti teljesé 140 lej. A délutáni nagyszínházi bérlet 75 lejbe, míg a délutáni teljes 100 lejbe kerül.  A nagyszínpadi előadásokra délután 15, este 20 lejbe kerül majd egy jegy. A kamaratermi előadásoknál délután 10, este 15 lejért lehet helyet váltani. A bérletek esetében a délutániak olcsóbbak, egyéb engedményt nem lehet igénybe venni.

Bérletárusítás március 2. és március 13. között az Aradi Kamaraszínház székhelyén, a Bábszínház épületében. Nyitva tartás: hétköznap 10-13, 17-19 óra között, szombaton 10-12 óra között. 

A régi bérletesek március 2. és 7. között visszavásárolhatják régi helyeiket. Azok a bérletesek, akik változtatni szeretnének régi helyeiken, megtehetik március 8-tól. Szándékukat kérjük, előre jelezzék. Új bérleteket március 8-tól lehet váltani.

További információt a 0721 26 58 27-es telefonszámon, illetve levélben az akamara.ro@gmail.com e-mail címen kérhetnek.

Az Aradi Kamaraszínház 2015-ös évadát is az Aradi Városi Tanács, az Aradi Polgármesteri Hivatal, a Bethlen Gábor Alap, valamint az RMDSZ Arad Megyei Szervezete támogatta.

Tavaszi előadások: 

Szeretik a banánt, elvtársak? (Yorick Stúdió, Marosvásárhely) – Kamaraterem – Március 23.
Bagoly és Cica (Orlai Produkció, Budapest) – Nagyszínpad – Április 14.
A pisztráng – pácban, körettel (Méhes Csaba pech-show-ja, Budapest) – Kamaraterem – Április 20.
A nagy füzet (Szkéné Színház – Forte Társulat, Budapest) – Nagyszínpad – Május 20.
Benkó Dixieland Band koncert – Szabadtéri koncert – Június 14.

Őszi előadások:

Molnár Ferenc: Liliom (Szigligeti Színház, Nagyvárad) – Nagyszínpad
Jutalomjáték (Budapesti Játékszín) – Nagyszínpad
Akit az istenek szeretnek – Csákányi Eszter estje (Orlai Produkció, Budapest) – Nagyszínpad
Laár András önálló estje – Kamaraterem
Az Aradi Kamaraszínház saját produkciója – Kamaraterem