Politica de confidențialitate

Cine suntem

Site-ul nostru se află la https://akamara.ro .

Securitate online

Site-ul nostru utilizează protocolul HTTPS, ceea ce înseamnă că toate datele sunt transmise prin codul de securitate SSL. Pe care nimeni nu-l poate asculta cu urechea.

Care sunt informațiile personale pe care le colectăm și în ce scop

Dorim să știm ce pagini citesc cei mai mulți oameni și pe ce pagini mai trebuie să lucrăm. Le îndrăznim cu un serviciu publicat gratuit de Google Analytics.

Informații personale: numai adresa IP furnizată de ISP-ul dvs. atunci când vă conectați la Internet. Acest lucru este întotdeauna necesar pentru ca datele solicitate să ajungă întotdeauna la utilizatorul care le-a solicitat.

Analytics

Când deschideți fiecare pagină, Google Analytics urmărește utilizatorul și monitorizează comportamentul de navigare și istoricul, pe care apoi le analizăm uneori.

Conținut încorporat de pe alte site-uri web

Paginile de pe acest site web pot folosi conținut încorporat (cum ar fi videoclipuri, imagini, articole etc.) dintr-o sursă externă. Conținutul încorporat dintr-o sursă externă se comportă exact ca și cum am fi vizitat un alt site web.

Surse: youtube.com, fonts.google.com, analytics.google.com

Aceste site-uri pot colecta date despre vizitatori, pot folosi cookie-uri sau coduri de urmărire terță parte și pot monitoriza comportamentul utilizatorilor pentru conținutul încorporat.

Ce ar trebui să fac dacă am o întrebare?

Daca aveti orice fel de întrebare, datele de contact le puteti gasi la capatul fiecarei pagini și vom incerca sa raspundem cat mai repede posibil. Google este, de asemenea, o resursă excelentă pentru a citi mai multe despre confidențialitate.